Slippers

Vandaag begonnen de repetities voor Slippers, het beroemde toneelstuk van Alan Ayckbourn dat mijn voormalige Droog Brood wederhelft Bas Hoeflaak en ik samen met Plien en Bianca onder regie van Gijs de Lange ten tonele zullen gaan voeren.

Van 20 april tot en met 7 juni te zien in het De La Mar theater in Amsterdam. Daarna een korte tournee langs respectievelijk Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Emmen, Zwolle, Eindhoven en Utrecht. 

Dummie de Mummie

Jasper (staand), Allard (achter Joris) en Joris (voor Allard)

Na de zomervakantie zal Dummie de Mummie op tournee gaan door heel Nederland. Jasper Verheugd schrijft het script en regisseert, Allard Blom schrijft de liedteksten en Joris van Veldhoven maakt het decor. Zelf componeer en arrangeer ik de muziek. Wij maakten in deze samenstelling afgelopen seizoen de voorstelling 'Dolfje Weerwolfje'. Dat was leuk. Er is dan ook geen enkele reden om aan te nemen dat het nu niet wederom leuk gaat worden. 

Kunststof

Ik werd door de NTR uitgenodigd om te gast te zijn in het radioprogramma Kunststof. Een gesprek van een uur (!) ter gelegenheid van de première van de 'musical' Watskeburt!? die ik regisseerde en die momenteel door het ganse land op tournee is.

Als je een uur over hebt...  KLIK.