Dolfje Weerwolfje

Screen Shot 2016-12-30 at 22.15.31.jpg

Een spannende musical voor de kleintjes. De insteek was om het muzikaal echt spannend te maken, en het geen kindermuziek te laten zijn. Het is tenslotte nogal wat als je zeven bent en plotseling verandert in een beest.

In de nacht van zijn zevende verjaardag verandert Dolfje ineens in een wild verslindend beest. Zijn broertje vindt het natuurlijk fantastisch maar Dolfje zelf weet niet wat hij er mee moet zo vreselijk anders te zijn. Hij wil het verborgen houden, maar dan nodigt Noura, het geweldigste meisje van de klas, hem uit voor haar verjaardagsfeestje dat ze natuurlijk viert precies tijdens volle maan.

Première 17 april 2016

 

regie & script Jasper Verheugd liedteksten Allard Blom muziek & arrangementen Peter van de Witte spel & zang Bente van den Brand / Barbe van den Brand, Roosmarijn Luyten, Finn Poncin / Hein Gerrits, Wolter Weulink en voor de kinderrollen Flavio Rizzuto, Rom Elzakkers, Philip van Loosbroek, Ivo Timmers, Jasper Verzaal, Floris Puts, Kyana Raine Pacis, Éowyn Arts, Maylin van Putten decor & kostuums Joris van Veldhoven lichtontwerp Uri Rapaport producent REP Theaterproducties